Sałatka szpinakowa z sosem wieprzowo-imbirowym
Sałatka szpinakowa z przyprawami wieprzowina i imbir Dressing może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, Sriracha, paski papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Sałatka Szpinakowa Z Sosem Sojowo-Imbirowym, Sałatka Szpinakowa Z Japońskim Sosem Imbirowym, oraz Tęczowa Sałatka owocowo-szpinakowa z sosem miodowo-imbirowym.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry 1/2 cala; każdy plaster lekko spłaszczać ręcznie.
Połączyć wieprzowinę i Sriracha w misce, podrzucając do płaszcza.
Dodać cukier, czosnek w proszku, i sól; wrzucić dobrze.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj mieszankę wieprzową na patelnię i gotuj 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Połącz szpinak, kapustę i paprykę w dużej misce.
Dodać sos imbirowy sezamowy; dobrze wymieszać. Ułóż 1 1/2 szklanki mieszanki szpinaku w każdym z 4 płytkich misek; top każdej porcji z 3 uncji wieprzowiny.