Sałatka rzymska z czerwoną cebulą, orzechami włoskimi i winegretem pomarańczowym

Sałatka rzymska z czerwoną cebulą, orzechami włoskimi i winegretem pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę rzymską z czerwoną cebulą, orzechami włoskimi i pomarańczowym winegretem. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, cebula, płatki pieprzu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z arugulanu i Romaine z orzechami włoskimi i serem pleśniowym Vinaigrette, Sałatka rzymska z pomarańczą-tahini Vinaigrette, oraz Letnia sałatka jagodowa z prażonymi orzechami włoskimi, kozim serem i pomarańczowym winegretem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn