Sałatka Reubena
Sałatka Reuben może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 163 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz pikle smakołyk, ser szwajcarski, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Rustykalna Sałatka Reuben, Obfita Sałatka Reubena, oraz Sałatka Z Makaronem Reuben dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagody żytnie moczyć w dużej misce z chłodną wodą przez co najmniej 8 i do 16 godzin.
Odcedzić jagody żytnie na sitku o drobnych oczkach lub drobnoziarnistym durszlaku ustawionym w zlewie.
Wlać jagody żytnie do dużego rondla, przykryć wodą o kilka cali i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 1 godzina 15 protokół.
Odcedzić ponownie w tym sito lub durszlak, a następnie uruchomić pod chłodną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Wytnij gruby, piramidalny rdzeń u podstawy każdej połowy. Ułóż połówki ścięte bokiem na desce do krojenia; ułóż cienkie plasterki równolegle do poprzedniego punktu rdzenia w sercu kapusty. Oddzielić strzępy od siebie i wrzucić je do dużej miski z solą. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Opłucz kapustę, aby pozbyć się nadmiaru soli, a następnie ściśnij ją garściami, aby usunąć nadmiar wody. Wrzuć te garści do dużej miski.
Wlać ugotowane jagody żytnie, pokrojone w kostkę pastrami i ser. Dobrze rzucaj.
W małej miseczce ubić majonez, pikle i ketchup, ubić ocet.
Wlać ten dressing na sałatkę i wrzucić go.
Przed dokonaniem: Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 3 dni.Oszczędność czasu: użyj 2 2/3 szklanki ugotowanych jagód żytnich i pomiń moczenie i gotowanie surowych ziaren.SZEF KUCHNI!* Uruchom pokrojone połowy kapusty w dół mandoliny z 1/8-calowym ostrzem, aby idealnie cienkie paski. Użyj osłony zabezpieczającej, aby chronić palce.Uwagi testerów * potraktuj to jako klasyczną kanapkę Reubena w misce - lub skrzyżowanie tej kanapki z surówką.* Aby uzyskać najlepsze wyniki, kup mięso i ser w pojedynczych, grubych płytach z Lady delikatesowej, a następnie pokroić je w domu, zamiast próbować pracować z cienkimi, cienkimi plasterkami papieru.
101 zaskakujących i satysfakcjonujących przepisów na każdy posiłek dnia Bruce Weinstein i Mark Scarbrough. Copyright © 2012 by Bruce Weinstein and Mark Scarbrough. Fotografie Tiny Rupp. Opublikowane przez Rodale, Inc.