Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen

Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen
Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 155 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka wody, zakupione teriyaki baste i glazury, bok choy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen, Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry, oraz Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oddziel liście bok choy od łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
2
Pokrój liście na 2-calowe kawałki; pokrój łodygi w plasterki 1/4 cala. Odstawić.
3
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
5
Dodaj marchew, papryka i bok choy łodygi; gotować i mieszać 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Bok ChoyBok Choy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Dodaj wodę; zwiększ ciepło do wysokiej. Makaron rozbić na małe kawałki; dodać do wody. Odrzuć pakiet przypraw z mieszanki zupy lub rezerwy do innego użytku. Przykryć; gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Mieszanka Zupy MakaronowejMieszanka Zupy Makaronowej
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Dodaj liście bok choy, kiełki fasoli i kukurydzę. Wymieszać teriyaki baste i glazury. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn