Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen
Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 155 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka wody, zakupione teriyaki baste i glazury, bok choy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen, Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry, oraz Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddziel liście bok choy od łodyg.
Pokrój liście na 2-calowe kawałki; pokrój łodygi w plasterki 1/4 cala. Odstawić.
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj marchew, papryka i bok choy łodygi; gotować i mieszać 3 protokół.
Dodaj wodę; zwiększ ciepło do wysokiej. Makaron rozbić na małe kawałki; dodać do wody. Odrzuć pakiet przypraw z mieszanki zupy lub rezerwy do innego użytku. Przykryć; gotować 3 minuty.
Dodaj liście bok choy, kiełki fasoli i kukurydzę. Wymieszać teriyaki baste i glazury. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie i mieszaninę dokładnie ogrzewa.