Koktajle Z Granatu I Imbiru Prosecco
Koktajle granat-imbir Prosecco to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.58 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz imbirowy syrop cukrowy, cukier, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Koktajle z granatu i limonki, Granat Wanilia Wino Musujące Koktajle, oraz Cherry & Ginger Prosecco Spritz.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki drobno piernika.
Umieścić mieszaninę na małym płaskim talerzu. Przetrzyj świeży plasterek piernika wokół obręczy 2 kieliszków do martini, aby zwilżyć. Zanurz zwilżone obręcze szklanek w mieszance cukru imbirowego.
W rondlu 1-quart podgrzać składniki syropu cukrowego imbiru na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Odstawić na 15 minut. Zużyć w ciągu 2 dni.
Shaker do martini napełnij lodem.
Dodaj gin, sok z granatów i 1 uncję imbirowego syropu cukrowego; umieść pokrywkę na shakerze i wstrząśnij, aż wystygnie i zmiksuje.
Wlać do przygotowanych kieliszków do martini, dodać prosecco.
Dekoruj pestkami granatu.