Sałatka pistacjowo-orzechowa
Sałatka pistacjowo-orzechowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka mleka, twarogu, błyskawicznej mieszanki puddingu pistacjowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pecan N Pistacjowy Pudding Daktylowy, Muffinki Czekoladowe, Pistacjowe I Orzechowe, oraz Sałatka Pistacjowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mleko i budyń wymieszać w misce; serek wymieszać do masy budyniowej. Złożyć ubitą polewę do mieszanki budyniowej.
Wymieszać pianki, orzechy pekan i ananas do mieszanki budyniu. Przechowywać w lodówce, aż smaki połączyć, co najmniej 30 protokół.