Sałatka Owocowa Z Makiem

Sałatka Owocowa Z Makiem
Przepis Makowa sałatka owocowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kiwi, jogurt truskawkowy, melon miodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowym, Schłodzona kremowa Makowa Sałatka Pastanowo-owocowa, oraz Letnia sałatka z owocami i serem pleśniowym z winegretem truskawkowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać dressing i jogurt, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2
Udekoruj owoce na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
Podawać z mieszaniną dressing.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn