Sałatka owocowa imbirowo-cytrynowa
Sałatka owocowa imbirowo-cytrynowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 16. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, gruszki bartlett, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świąteczna sałatka owocowa z cytryną i imbirem, Owocowe Kaboby z sosem imbirowo-cytrynowym jogurtowym, oraz Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników pokroić na kawałki wielkości kęsa; umieścić w dużej misce.
Wymieszać sok z cytryny, miód i imbir.
Mżawka nad mieszaniną owoców, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.