Sałatka Oliwkowa

Sałatka Oliwkowa
Sałatka z oliwek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, mielony pieprz, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i oliwek - - - Insalata di Finocchio Ed Olive, Sałatka z fety, czarnej oliwy i Oregano (czyli Sałatka z pizzerii), oraz Sałatka Oliwkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić marynowane warzywa, rezerwując 1/4 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
2
Pulse marynowane warzywa, cebula, w razie potrzeby, i następne 10 składników w robocie kuchennym, aż grubo posiekane. Wymieszać z zastrzeżonym płynem roślinnym i, w razie potrzeby, prażoną czerwoną papryką; przykryć i schłodzić 8 godzin. Schłodzić pozostałą mieszaninę do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Uwaga: użyliśmy mieszanych marynowanych warzyw, które zawierały kalafior, cebulę, marchew, pieprz i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn