Sałatka Ogórkowo-Tuńczykowa Pitas

Sałatka Ogórkowo-Tuńczykowa Pitas
Sałatka ogórkowo-Tuńczykowa Pitas to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ogórka, pieczywo pita, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka Ogórkowo-Tuńczykowa Pitas, Sałatka Jajeczna Ogórek Pitas, oraz Owocowa Sałatka Z Tuńczykiem Pitas.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj tuńczyka, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu, jogurt, ogórek, cebulę, koper i mieszankę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki MajonezLekki Majonez
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
KoperKoper
OgórekOgórek
JogurtJogurt
CebulaCebula
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pieczywo pita przeciąć na pół w poprzek, tworząc kieszenie. Łyżka 1/4 mieszanki do każdej połowy chleba pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
3
Dodaj sałatę i pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
PomidorPomidor
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn