Sałatka kukurydziana z wieprzowiną
Sałatka kukurydziana z wieprzowiną to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi i nasiona z chile.
Połączyć chile, pomidory, i wrzącej wody; przykryć i odstawić 20 protokół.
Odcedzić, zastrzegając 1/4 szklanki płynu. Posiekać chile i pomidory; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj zarezerwowane 1/4 szklanki płynu, kukurydza, cukinia, i tequila; gotować 7 minut lub aż warzywa będą miękkie i płyn prawie odparuje. Łyżka do miski; wymieszać posiekane chile, posiekany pomidor, estragon i 1/2 łyżeczki soli; ostudzić do temperatury pokojowej.
Utnij tłuszcz z wieprzowiny; natrzyj wieprzowinę kminkiem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Przygotuj grill.
Umieścić wieprzowinę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania; przykryć i gotować 20 minut lub aż termometr mięsa rejestruje 160, obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Umieść 2 szklanki sałaty w każdej z 4 salaterek; top każdy z 1 szklanką mieszanki kukurydzy i jedną czwartą plasterków wieprzowiny.
Uwaga: zastąpić 4 przepiórki, czyszczone, w razie potrzeby. Przepiórki podzielić na pół wzdłuż; posypać 3/4 łyżeczki kminku, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu po obu stronach przepiórki. Przygotuj grill.
Umieść przepiórki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i gotuj 5 minut z każdej strony lub do czasu, aż przepiórka zostanie wykonana.