Sałatka Kukurydziana

Sałatka Kukurydziana
Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kukurydzę z pełnego jądra bez soli, mieszankę przypraw warzywnych, marynatę do sałatek warzywnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 (25-uncja) puszki nie-sól-dodaje pełnoziarnistej kukurydzy, odsączone, 1 pakiet mrożone mieszanki przypraw warzywnych, i 1/3 Puchar sałatka warzywna marynata w małej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WarzywaWarzywa
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn