Sałatka Kukurydziana
Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kukurydzę z pełnego jądra bez soli, mieszankę przypraw warzywnych, marynatę do sałatek warzywnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2 (25-uncja) puszki nie-sól-dodaje pełnoziarnistej kukurydzy, odsączone, 1 pakiet mrożone mieszanki przypraw warzywnych, i 1/3 Puchar sałatka warzywna marynata w małej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z łyżką szczelinową.