Sałatka Dwubarwno-buraczana z fetą
Sałatka Dwubarwno-buraczana z Fetanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, wosk i fasolę, złoty, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Buraków I Fety, Sałatka Z Ziół, Fety I Buraków, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż buraki w naczyniu do pieczenia i napełnij 1/4 cala wodą. Przykryć folią i piec 45 minut, lub do miękkości.
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić je w kliny o grubości 1/2 cala.
W bardzo dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolę na dużym ogniu, aż będzie krucho-miękka, o 5 protokół.
Odcedzić i odświeżyć pod zimną wodą.
Dobrze osuszyć i osuszyć.
W małej misce ubij oliwę z octem, aż do wymieszania. W dużej misce, wrzucić fasolę z 1/2 szklanki vinaigrette i przenieść do półmiska. W tej samej dużej misce, delikatnie wrzucić buraki i szczypiorek z pozostałym 1/4 szklanki vinaigrette i łyżką na fasoli. Doprawić solą, posypać fetą na wierzchu i podawać.