Sałatka Cezar z zielonej fasoli z sałatą rzymską Dla Dzieci

Sałatka Cezar z zielonej fasoli z sałatą rzymską Dla Dzieci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z zielonej fasoli Cezar z sałatą rzymską Dla Dzieci spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka ząbka czosnku, żółtka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska Cezar-niespodzianka Baby Shower dla Aggie, Sałatka Cezar Z Czerwoną Rzymską, oraz Sałatka Caesar Romaine "Wedge" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić dressing: wstrząsnąć wszystkie składniki opatrunku razem w średnim szklanym słoiku. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2
Zrób sałatkę: gotuj fasolę, aż będzie chrupiąca, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Drenaż. Miarka do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia; ponownie odcedzić. Boczek ugotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, około 10 minut i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wylać tłuszcz z boczku i wytrzeć patelnię do czysta. Zawirować w oleju, następnie dodać kostki chleba i tosty, mieszając często, aż złoty kolor brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Umieścić fasolę, sałaty, plastry czosnku, i liście estragonu w dużej misce i wrzucić z wystarczająco dużo dressing dobrze płaszcz. Wierzch z boczkiem i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
GrzankiGrzanki
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
* Jeśli podajesz to osobom z upośledzonym układem odpornościowym, użyj pasteryzowanych żółtek (Znajdź w pudełku na jajka w sklepie spożywczym) lub Pomiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
8
Wskazówki dotyczące makijażu i pakowania: przygotuj wszystko do 1 dnia wcześniej. Fasolę zapakuj do pojemnika; wierzch z sałatą, następnie czosnkiem i estragonem. Boczek zapakować do małego pojemnika i schłodzić. Grzanki przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej, a następnie dodać boczek przed wyjściem z domu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
EstragonEstragon
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
FasolaFasola
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn