Sałatka Blueberry Party
Sałatka Blueberry Party jest bezglutenowe i FODMAP przyjazny przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa najlepiej jako przystawka i odbywa się w około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z jagodami, cukier, galaretkę malinową® mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Arbuz jagoda Kokosowe Daiquiri + 4 lipca Party, Blueberry-Mango Mixed Greens Salad with Blueberry-Guava Vinaigrette, oraz Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne.
Instrukcje
W średniej misce rozpuścić 2 opakowania żelatyny malinowej w 3 1/4 szklanki wrzącej wody.
Wlać do 9 przez 13 cala patelni i przechowywać w lodówce, aż firma.
W średnim rondlu ubić niesmakowaną żelatynę i 1/2 szklanki zimnej wody.
Ubić pół na pół, cukier i wanilię i gotować na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie wrzenia.
Zdjąć z ognia i wymieszać zmiękczony serek śmietankowy.
Rozprowadzić na warstwie żelatyny malinowej.
W średniej misce rozpuścić Pozostałe opakowanie żelatyny malinowej w 1 szklance wrzącej wody. Wymieszać nadzienie z jagodami i zalać warstwą sera śmietankowego. Schłodzić do podania.