Sałatka Azjatycka z migdałami i Baby Bok Choy
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Migdały i Baby Bok Choy Azjatycka sałatka może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet ryżowy, baby bok choy, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy, oraz Azjatycka Wołowina z Baby Bok Choy.
Instrukcje
Wymieszać olej, ocet, sos sojowy, mirin i nasiona sezamu w małej misce, a następnie odstawić. Wrzucić razem romaine, bok choy, marchew, migdały, i grzanki w dużej misce.
SOS zalać sałatką, wrzucić do płaszcza i od razu podawać.