Sałatka 3 Fasolowa W Stylu Azjatyckim
Azjatycka Sałatka 3 fasolowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 165 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę szparagową, szalotki, edamame i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka 3 Fasolowa W Stylu Azjatyckim, Crock-Pot: żeberka wiejskie w stylu azjatyckim z sosem czosnkowym z Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Kurczakiem Po Azjatycku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć fasolkę szparagową i mrożony edamame do kosza na parze i parować je przez 4 minuty.
Przenieść fasolę do dużej miski i umieścić je w lodówce do ostygnięcia na 15 minut lub dłużej.
W małej misce ubij razem olej, ocet, konfitury morelowe, cukier i imbir.
Dodaj czarną fasolę i szalotki do innych fasoli, skropić sosem, i wrzucić do herbu. Doprawić solą, do smaku.