Sałata, limonka i kolendra Coleslaw
Savoy, limonka i kolendra Coleslaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 225 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób robiło ten przepis, a 134 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, majonez, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Cilantro Lime Coleslaw, Lime Cilantro Coleslaw, oraz Cilantro Lime Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogolić kapustę ostrym nożem lub mandoliną, aby mieć cienkie wstążki.
Pokroić szalotki długo i na ukos więc masz kawałki podobne w kształcie do kapusty. Wrzucić kapustę, szalotki i kolendry w dużej salaterce.
Zrobić dressing łącząc kwaśną śmietanę, majonez, cukier i skórkę limonek w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem, a na koniec wycisnąć sok z limonki.
Wlać sos na mieszaninę kapusty i wrzucić do połączenia.