Warzywo Saute jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Jeśli masz liście mięty, czosnek, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sauté Z Warzyw, Saute Warzywne, oraz Kolorowe Warzywa Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść olej sezamowy w prostopadłej 10-calowej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna migotać, dodać czosnek, imbir, marchew, sól i pieprz i saute przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala