Sate Lilit Bali
Sate Lilit Bali to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 240. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, makrelę, liście limonki kaffir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jamu Juice-naturalny, przeciwzapalny eliksir Bali, Jak gotować: balijskie paski wołowe (Daging Masak Bali), oraz Burgery Saté.
Instrukcje
Wymieszać zarówno ryby & krewetki w robocie kuchennym, aż gładka.
Wymieszać w osuszonym kokosie.
Dodać 3 łyżki gęstego mleka kokosowego.
Dodaj przetworzone składniki, dobrze wymieszaj.
Dodaj sól i cukier do smaku.
Jeśli mieszanina jest nadal zbyt sucha, możesz dodać 1 białko jaja i odrobinę oliwy z oliwek.
Uformuj mieszaninę na łodygach sate / trawy cytrynowej, lekko spłaszcz.
Grill węglowy sate aż jasnobrązowy i gotowane przez.