Chicken-Pork Satay to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masywnego masła orzechowego, mielonego pieprzu, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pork Satay, Pork Satay, oraz Pork satay dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka i wieprzowinę w wytrzymałej, zapinanej na zamek plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Połącz śmietanę z kokosem i 6 kolejnych składników; zalej mięsem. Uszczelnić worek i marynować mięso w lodówce 4 godziny, obracając worek od czasu do czasu. Moczyć 24 (6-calowe) szaszłyki bambusowe w wodzie 30 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Połączyć masło orzechowe i następne 5 składników w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i proces do gładkiej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Mięso odcedzić; wyrzucić marynatę. Kurczaka i wieprzowinę równomiernie nawleczyć na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Pokrój słodką czerwoną paprykę na 12 (1 1/2 cala) kwadratów.
Wytnij każdy kwadrat po przekątnej na pół, tworząc 24 Trójkąty.
7
Umieść 1 trójkąt na końcu każdego szpikulca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Umieść połowę szaszłyków na stojaku lekko nasmarowanej patelni brojlerów. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 4 minut z każdej strony lub do kurczaka i wieprzowiny są wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Przełożyć na półmisek. Powtórz procedurę z pozostałymi szaszłykami.