Santa Maria Salsa

Santa Maria Salsa
Salsa Santa Maria może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz ocet, sól koszerna, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Santa Maria Style Tri Tip, Santa Maria-Style BBQ Tri-Tip, oraz Tri-Tip W Stylu Santa Maria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić 1 puszka pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
2
Połącz odsączone pomidory, pomidory nieoczyszczone i pozostałe składniki; przykryj i schłodź salsę co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn