Sangria Ham
Sangria Ham jest bezglutenowe i bezmleczne napój. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 196g białka, 152g tłuszczu, oraz w sumie 2702 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, szynkę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Użyj ostrego noża, aby zdobyć szynkę o głębokości 1/4 cala w wzór diamentu.
Umieścić w dobrej wielkości piecu z grubą stroną do góry, a stud w sposób dekoracyjny z całym cloves...be pamiętaj, aby używać dużo. Zapakuj górną część szynki z całym funtem brązowego cukru, aby pokryć powierzchnię tak grubo, jak to możliwe. Niektóre mogą spaść na patelnię, ale na to nie można pomóc. Pozostaw go tam, aby osłodzić soki fastrygujące potrzebne w późniejszych krokach.
Pieczeń, odkryte, aż cukier zaczyna się topić, o 20 protokół. W tym czasie wymieszaj razem sok ananasowy i sangrię. Gdy cukier zacznie się topić, wlej jedną szklankę mieszaniny wina na szynkę i przywróć szynkę do piekarnika na 40 minut. Często w pewnym momencie zakrywam szynkę folią, ale moja matka nigdy tego nie robiła.
Po godzinie w piekarniku podlewamy szynkę drugą szklanką mieszanki winnej, mieszając ją w kapiące naczynia. Włóż szynkę do piekarnika na kolejne 2 godziny, fastrygując po pierwszej godzinie pozostałą mieszaniną wina.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C) i smażyć szynkę co 20 minut z kapiącą patelnią na ostatnią godzinę gotowania. Termometr do mięsa powinien odczytać 160 stopni F (65 stopni C) przed podaniem.