Sancocho o Sopa de Guandú (zupa Kolumbijska z groszkiem gołębi)

Sancocho o Sopa de Guandú (zupa Kolumbijska z groszkiem gołębi)
Sancocho o Sopa de Guandú (Gołąbkowy groszek) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 28g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ají dulce, żeberka wieprzowe, groszek gołębi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać babkę, możesz podążać tym daniem głównym z Babeczki Babeczkowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 101 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać refrito: w dużym garnku miejsce de oleju pomidory, szalotki, papryka, czosnek, słodkie chili, i cebula na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół. Doprawić refrito solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać osoloną wołowinę, żeberka wołowe, wieprzowinę i wodę i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Dodać gołębi groszek i zachować gotowanie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch GołębiGroch Gołębi
4
Dodaj zieloną babkę, dojrzałą babkę, maniok, kminek i achiote. Gotować, odsłaniać, od czasu do czasu mieszając, jeszcze przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
AnnattoAnnatto
ManiokManiok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
5
Dodać świeżą kolendrę i podawać na ciepło z ryżem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn