Sambar-Południowoindyjski gulasz z soczewicy tamaryndowca

Sambar-Południowoindyjski gulasz z soczewicy tamaryndowca
Sambar-Południowoindyjski gulasz z soczewicy tamaryndowca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap zupa. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka kulki tamaryndowca, olej gingili / nallennai, nasiona vendayam/methi/kozieradki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sambar (Gulasz Cebulowy Z Indii Południowych), Vankaya Sambar-Kathirikai Sambar-Południowoindyjski Brinjal Sambar, oraz South Indian Pikantny Gulasz Z Soczewicy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn