Salsa Z Czarnej Fasoli
Salsa z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, pomidor, fioletową cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć czarną fasolę, pomidor i pozostałe składniki; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir to pięknie warstwowe i dopracowane wino z nutami słodkiej czerwonej wiśni, granatu, krwistej pomarańczy, mięty i białego pieprzu. Wino jest cudownie Głębokie, mięsiste i niuansowe.
Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir is a beautifully layered and nuanced wine with notes of sweet red cherry, pomegranate, blood orange, mint and white pepper. The wine is wonderfully deep, fleshy and nuanced.