Salsa Verde
Przepis Salsa Verde jest gotowy w około 31 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz ocet winny, kapary, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.