Salsa de Tomatillo
Salsa de Tomatillo to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, czosnek, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska).
Instrukcje
Tomatillo umieścić w niereaktywnym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu, aż tomatillos zmiękną i zaczną pękać, o 10 protokół.
Odcedzić pomidory i umieścić w robocie kuchennym lub blenderze z cebulą, czosnek, papryka jalapeno, kolendra, sól i pieprz. Zmiksuj do pożądanej konsystencji.