Arbuz-Salsan brzoskwiniowy i pomidory może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, skórkę z limonki, pomidory z pamiątkami dla dzieci i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsan Arbuzowo-brzoskwiniowy i pomidory, Salsa Brzoskwiniowa Arbuzowa, oraz Arbuz-Brzoskwinia Slushies.
Instrukcje
1
W misce ubić galaretkę pieprzową, skórkę z limonki i sok z limonki; wymieszać z arbuzem i kolejnymi 3 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Pieprzowa
1 Truskawka Bez łuski
Arbuz
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.