Salsa Arbuzowa

Salsa Arbuzowa
Arbuz Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, paprykę jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Salsa Arbuzowa, Salsa Arbuzowa, oraz Salsa Arbuzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 6 składników w dużej misce; odstawić 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodaj arbuza i następne 2 składniki i delikatnie wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
3
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 24 godzin.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn