Sally Lunn French Toast

Sally Lunn French Toast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj tostów francuskich Sally Lunn. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać tosty budyń, masło, wiśnie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Sally Lunn, Sally Lunn Bread, oraz Sally Lunn Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wiśnie, jabłecznik, i bourbon; odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
CzereśnieCzereśnie
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
2
Pracując nad małą miseczką, aby złapać sok, usuń skórkę z pomarańczy, używając ostrego noża do parkowania lub obieraczki do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odetnij pestkę od skórki. Skórkę drobno posiekać. Wyciśnij sok z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
WołowinaWołowina
4
Połącz sok, posiekaną skórkę, 1 szklankę mleka, 1/2 szklanki masła i szafran w rondlu; podgrzewaj, aż masło się rozpuści, od czasu do czasu mieszając. Chłodny do 120 do 13
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
MasłoMasło
SokSok
MlekoMleko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Połącz drożdże i ciepłą wodę w 1-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Mąkę, sól i brązowy cukier połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Połącz mieszaninę mleka, mieszaninę drożdży i 3 jajka; dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj płynną mieszaninę do mieszaniny mąki, ubijając z dużą prędkością miksera elektrycznego. Pokonaj dodatkowe 2 minuty ze średnią prędkością. Wymieszać z wiśniami i płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Dobrze wymieszać ciasto.
9
Łyżka ciasto do dobrze nasmarowanej 9" x 5" x 3" Bochenek. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 30 minut lub do prawie podwojenia luzem.
10
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 i piec 20 dodatkowych minut. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć chleb z patelni i całkowicie ostudzić na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
Bochenek pokroić w poprzek na 8 plastrów.
13
Pokrój każdy plaster na pół po przekątnej. Każdy kromka chleba zanurzyć w budyniu tostów francuskich, dobrze powlekając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
TostyTosty
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
14
Ułóż 8 pół-kromki chleba na rozgrzanej, natłuszczonej patelni i gotuj 3 minuty z każdej strony lub aż się rumią. Powtórz procedurę z pozostałymi kromkami chleba, w razie potrzeby regenerując patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Wytnij szczelinę w górnej części każdego kawałka tostów francuskich w ciągu 1/2 " krawędzi. Wypchaj każdą kieszeń 2 łyżkami ciepłych zimowych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
TostyTosty
16
Podawać tosty francuskie z masłem miodowo-orzechowym, syropem cynamonowo-klonowym i dodatkowymi ciepłymi zimowymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
CynamonCynamon
MasłoMasło
OwoceOwoce
MiódMiód
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn