Salade Niçoise Sandwich

Salade Niçoise Sandwich
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Salade Niçoise Sandwich może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Salade Nicoise, Salade Nicoise, oraz Salade Niçoise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż jasny zielony i przetargu, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedzić i przelać do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ponownie odcedzić i wrócić do miski. W międzyczasie umieść anchois w małej misce i rozbij je widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ocet i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Skropić mieszaninę sardeli na zielonej fasoli i wrzucić; odstawić. W osobnej misce połącz tuńczyka, pomidory, oliwki, cebulę, pieprz i pozostałą oliwę. Bagietkę przekrój na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek na 4 porcje. W razie potrzeby upiecz bagietkę. Łyżka część mieszanki tuńczyka na dnie każdej porcji bagietki. Kanapkę z górną połówką i nacisnąć delikatnie, ale mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BagietkaBagietka
PomidorPomidor
SardeleSardele
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
CebulaCebula
TostyTosty
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podawać z fasolką szparagową.Wskazówka: jeśli nie lubisz anchois, spróbuj dużej szczypty soli koszernej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sól KoszernaSól Koszerna
SardeleSardele
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn