Sake w infuzji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj podawanej sake. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka firmy dojrzałe mango, lub, ananas, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake, oraz Rum, Sake, Jabłka I Impreza! A Na Narodowy Dzień dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 6-cup widemouthed słoiku, połączyć sake i ananasa lub mango. Przykryć i schłodzić, aż sake ma subtelny owocowy smak, około 5 dni. Wyciągnij owoce łyżką szczelinową i wyrzuć.
Podawać na zimno-im szybciej, tym lepiej. Resztki sake (bez owoców) utrzymują się do 1 tygodnia, gdy są przechowywane hermetycznie w lodówce.