Sajgonki Z Krewetkami

Sajgonki Z Krewetkami
Recipe Shrimp Egg Rolls jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, zakupiony mix coleslaw, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Spróbuj Krewetki, jajko i koperek Smorrebrod, Roladki Z Krewetkami, oraz Sajgonki Z Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, pięć przypraw w proszku i sos sojowy; dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chinese Five SpiceChinese Five Spice
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W dużej patelni lub wok, rozgrzać 1 łyżka oleju na średniej wysokości hea, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać mieszankę coleslaw, kiełki fasoli, cebula i piernik; gotować i mieszać 3 do 4 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
ImbirImbir
CebulaCebula
4
Dodać krewetki i mieszanki skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż mieszanina jest dokładnie powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KrewetkiKrewetki
5
Wyjąć z patelni; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W głębokiej frytkownicy lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej (3 do 4 cali)do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
W międzyczasie umieść 1 skórę rolki jaj na powierzchni roboczej z 1 rogiem skierowanym do ciebie. (Przykryj pozostałe Skórki wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wysuszeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Umieścić 1/4 szklanki mieszanki coleslaw nieco poniżej środka Skórki rolady jaj. Fold rogu skóry rolki jaj najbliżej napełniania nad napełnianiem, schowany punkt pod. Wchodzisz na prawo i lewo rogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
9
Posmaruj pozostały róg jajkiem; delikatnie zwiń jajko w kierunku pozostałego rogu i naciśnij, aby je uszczelnić. (Przykryj wypełnioną rolkę jaj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wyschnięciu.) Powtórzyć z pozostałymi skórkami z rolady jajecznej i mieszanką coleslaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Smażyć sajgonki, kilka na raz, w oleju 4 do 6 minut. obracając się raz, aż do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn