Słone Masło Orzechowe Brownie Pops

Słone Masło Orzechowe Brownie Pops
Słone masło orzechowe Brownie Pops wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, blok plastikowej pianki, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słone Masło Orzechowe Brownie Pops, Słodkie i słone Brownie Cake Pops, oraz Sweet N ' Salty Peanut Butter Chex Mix®.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. Linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania. Dodać i piec brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Użyj folii, aby podnieść ciasteczka z patelni; przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brownie MixBrownie Mix
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Kształt pieczone brownies w 1-calowe kulki; miejsce na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekolady i masła orzechowego odkryte na wysoki 1 minuta, mieszając raz, aż do stopienia i gładkie. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w mieszaninie czekoladowej i włóż patyczek do 1 kulki brownie nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Zwróć ciastka brownie pops. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzeszków ZiemnychPołówki Orzeszków Ziemnych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Dip każdej kulki do mieszaniny czekolady na pokrycie; dotknij nadmiar. Włóż przeciwległy koniec kija do bloku piankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
5
Posypać wierzch orzeszkami ziemnymi i solą. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia5
Magazyn