Rzepa tłuczona i szałwia

Rzepa tłuczona i szałwia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z rzepy i szałwii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz masło, szalotki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rzepa tłuczona i szałwia, Szałwia-pieczona marchewka i rzepa, oraz Klon I Szałwia Pieczona Rzepa + Marchewka.

Instrukcje

1
Dodaj rzepy i ziemniaki do dużego garnka z zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż miękkie i miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W małym rondlu dodaj masło na średnim ogniu. Po stopieniu i spieniony, dodać szalotki i szałwii i saute aż szalotka jest delikatna, szałwia jest pachnące i masło zaczyna brązowieć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mleko i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. (To napełni mleko smakiem szałwiowym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Rzepy i ziemniaki odsączyć w durszlaku w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Dodać rzepy i ziemniaki z powrotem do garnka zostały ugotowane w.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać gorące mleko i z grubsza rozgnieść warzywa. Jeśli wolisz gładszą konsystencję, użyj blendera zanurzeniowego i puree, aż będzie gładka i jedwabista. Smak do przypraw, dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
PrzyprawyPrzyprawy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn