Rzepa tłuczona i szałwia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z rzepy i szałwii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz masło, szalotki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rzepa tłuczona i szałwia, Szałwia-pieczona marchewka i rzepa, oraz Klon I Szałwia Pieczona Rzepa + Marchewka.
Instrukcje
Dodaj rzepy i ziemniaki do dużego garnka z zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż miękkie i miękkie, o 20 protokół.
W małym rondlu dodaj masło na średnim ogniu. Po stopieniu i spieniony, dodać szalotki i szałwii i saute aż szalotka jest delikatna, szałwia jest pachnące i masło zaczyna brązowieć. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać mleko i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. (To napełni mleko smakiem szałwiowym.)
Rzepy i ziemniaki odsączyć w durszlaku w zlewie.
Dodać rzepy i ziemniaki z powrotem do garnka zostały ugotowane w.
Dodać gorące mleko i z grubsza rozgnieść warzywa. Jeśli wolisz gładszą konsystencję, użyj blendera zanurzeniowego i puree, aż będzie gładka i jedwabista. Smak do przypraw, dodać sól i pieprz.