Ryż Smażony (Sinangag)
Przepis smażony ryż (Sinangag) może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, jajka, szynka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Sinangag (Filipiński Czosnek Smażony Ryż), Czosnek smażony ryż / jak zrobić Sinangag, oraz Sinangag-Czosnek Kalafior Smażony Ryż.
Instrukcje
Ciepła 2 łyżeczki oleju na patelni; gotować jajka w gorącym oleju, aż zestaw, 3 do 5 protokół. Ostudzić i pokroić w cienkie wstążki; odstawić.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju na dużej patelni; smażyć czosnek w oleju, zacierania go podczas smażenia, aż jasnobrązowy i prawie chrupiące, o 5 protokół.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać, aż dobrze wymieszać z czosnkiem.
Dodać sos sojowy i ponownie wymieszać; gotować przez 2 protokół. Wymieszać szynkę do mieszaniny; gotować i mieszać kolejne 5 minut. Złożyć pokrojone jajko do mieszaniny i gotować, aż gorące, o 3 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.