Ryby Marynowane I Smażone

Ryby Marynowane I Smażone
Marynowane i smażone ryby to pescatarian przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 34 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby marynowane i smażone, Marynowana pierś z kaczki z ziemniakami smażonymi, oraz Smażone kalmary z chili i marynowanymi pomidorami.

Instrukcje

1
Składniki marynaty wymieszać w szklanej misce lub talerzu ciasta, a następnie dodać rybę. Marynować nie dłużej niż 2 godziny, nie chcesz ceviche!Gdy gotowy do ryby umieścić patelnię na średnim ogniu z olejem i butter.In jedna miska ubić jajko. W innej misce umieścić w bułce tartej.Filety zanurzać, pojedynczo, w mieszaninie jaj, a następnie zwijać w bułce tartej. Wyrzucić marynatę. Następnie saute w patelni. Nie przepełniaj ich! Zwykle mam miejsce tylko na 2 filety na raz. Smażyć 5 minut z jednej strony, a następnie odwrócić. Smażyć 5 minut po drugiej stronie. Filety są wykonywane, gdy Płatek łatwo z widelcem. Odwróć jeszcze raz i gotuj każdą stronę 2 Więcej min, jeśli nie jesteś pewien.Jeśli masło się wyczerpie, dodaj więcej, może 2 Więcej TB.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj odrobinę wina do patelni, jeśli chcesz.Powtórzyć z innymi filetami. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 34 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn