Marynowane i smażone ryby to pescatarian przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 34 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby marynowane i smażone, Marynowana pierś z kaczki z ziemniakami smażonymi, oraz Smażone kalmary z chili i marynowanymi pomidorami.
Instrukcje
1
Składniki marynaty wymieszać w szklanej misce lub talerzu ciasta, a następnie dodać rybę. Marynować nie dłużej niż 2 godziny, nie chcesz ceviche!Gdy gotowy do ryby umieścić patelnię na średnim ogniu z olejem i butter.In jedna miska ubić jajko. W innej misce umieścić w bułce tartej.Filety zanurzać, pojedynczo, w mieszaninie jaj, a następnie zwijać w bułce tartej. Wyrzucić marynatę. Następnie saute w patelni. Nie przepełniaj ich! Zwykle mam miejsce tylko na 2 filety na raz. Smażyć 5 minut z jednej strony, a następnie odwrócić. Smażyć 5 minut po drugiej stronie. Filety są wykonywane, gdy Płatek łatwo z widelcem. Odwróć jeszcze raz i gotuj każdą stronę 2 Więcej min, jeśli nie jesteś pewien.Jeśli masło się wyczerpie, dodaj więcej, może 2 Więcej TB.