Ryby i warzywa B ' tillas

Ryby i warzywa B ' tillas
Ryby i warzywa B ' tillas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 347 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dostępna w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich, masło, ciasto filo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pakiety Rybne I Warzywne, Ryby I Warzywa Tamales, oraz Ryba W Bulionie Warzywnym.

Instrukcje

1
Dodaj wystarczającą ilość wody do dużej głębokiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać nieobrane ząbki czosnku i doprowadzić wodę do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Posypać rybę solą; dodać do patelni. Kłusować ryby delikatnie, aż po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rybę przełożyć na talerz; ostudzić. Ryby łuskać grubo; wyrzucić skórę. Obrać i zmielić ugotowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj paprykę i smażyć, aż zacznie zmiękać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
7
Dodaj zakonserwowaną skórkę cytrynową, pastę pomidorową, paprykę, imbir, kminek, czarny pieprz, kurkumę i mielony czosnek. Smażyć 5 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
KurkumaKurkuma
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
8
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę, pietruszkę, harissę i pozostałe 3 łyżki oleju. Fajna mieszanka. Delikatnie wymieszaj płatkowane ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
HarissaHarissa
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Makaron ryżowy ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, od czasu do czasu mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Spłucz pod zimną wodą, aby szybko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Makaron pokroić na 1-calowe kawałki. Makaron wymieszać z mieszanką rybną i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
12
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Umieść 8-calową płytę na powierzchni roboczej.
14
Umieść 1 arkusz filo na płycie, płytkę centrującą pod spodem. Złóż inny arkusz phyllo na pół, pędzel z masłem, a następnie złóż na pół ponownie i umieść w środku phyllo nad płytką. Kopiec 1 filiżanka nadzienia ryb na złożonej filo; wypełnienie kształt do okrągłej średnicy 5 cali. Fold 1 rogu arkusza phyllo nad wypełnieniem. Kontynuuj podnoszenie i składanie krawędzi arkusza phyllo nad wypełnieniem w odstępach 6-calowych, szczotkując każdą fałdę roztopionym masłem i całkowicie pokrywając wypełnienie. Turn b ' Tilla na pergamin wyłożone blachy do pieczenia, szew stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Posmaruj wszystko masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
16
Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, tworząc razem 6 B ' tillas. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.
17
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Piec b ' tillas aż do ogrzania i ciasto jest złoty brąz, odwracanie arkuszy po 12 minutach, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Przenieś na talerz.

Składniki

6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDostępne w sekcji Asian foods niektórych supermarketów i na rynkach azjatyckichDostępne w sekcji Asian foods niektórych supermarketów i na rynkach azjatyckich6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRoztopione masłoRoztopione masło6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPikantna pasta z czerwonego chile z Afryki Północnej; dostępna w sklepach specjalistycznych i na rynkach Bliskiego WschoduPikantna pasta z czerwonego chile z Afryki Północnej; dostępna w sklepach specjalistycznych i na rynkach Bliskiego Wschodu454Orzechy dowolne (posiekane)filet z dorsza czarnego ze skórkąfilet z dorsza czarnego ze skórką596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra2largesząbki czosnku, nieobraneząbki czosnku, nieobrane1zielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana2(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony2(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony11 funt cukinii,grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)SOS harissaSOS harissa2(może być lub przeglądać)Węgierska słodka paprykaWęgierska słodka papryka6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCytryny namoczone w soli i soku z cytryny od kilku tygodni; dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach Bliskiego Wschodu oraz z igourmet.comCytryny namoczone w soli i soku z cytryny od kilku tygodni; dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach Bliskiego Wschodu oraz z igourmet.com5(zima)oliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża pietruszka włoskaposiekana świeża pietruszka włoska12arkusze12 (18x12-inch) arkuszy ciasta filo, rozmrożone, jeśli mrożone12 (18x12-inch) arkuszy ciasta filo, rozmrożone, jeśli mrożone1cytryna konserwowana, * miąższ zeskrobany i wyrzucony, skórka posiekanacytryna konserwowana, * miąższ zeskrobany i wyrzucony, skórka posiekana1czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana1bundle Rice stick noodles (maifun; połowa pakietu od 6 do 7 uncji)bundle Rice stick noodles (maifun; połowa pakietu od 6 do 7 uncji)2(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu0(może być lub przeglądać)kurkumakurkuma

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn