Ryby i warzywa B ' tillas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 347 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dostępna w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich, masło, ciasto filo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pakiety Rybne I Warzywne, Ryby I Warzywa Tamales, oraz Ryba W Bulionie Warzywnym.
Instrukcje
1
Dodaj wystarczającą ilość wody do dużej głębokiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać nieobrane ząbki czosnku i doprowadzić wodę do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Posypać rybę solą; dodać do patelni. Kłusować ryby delikatnie, aż po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rybę przełożyć na talerz; ostudzić. Ryby łuskać grubo; wyrzucić skórę. Obrać i zmielić ugotowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso Mielone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj paprykę i smażyć, aż zacznie zmiękać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
7
Dodaj zakonserwowaną skórkę cytrynową, pastę pomidorową, paprykę, imbir, kminek, czarny pieprz, kurkumę i mielony czosnek. Smażyć 5 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Sos Pieprzowo-cytrynowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kurkuma
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano
8
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę, pietruszkę, harissę i pozostałe 3 łyżki oleju. Fajna mieszanka. Delikatnie wymieszaj płatkowane ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Harissa
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Makaron ryżowy ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, od czasu do czasu mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Spłucz pod zimną wodą, aby szybko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Makaron pokroić na 1-calowe kawałki. Makaron wymieszać z mieszanką rybną i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
12
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Umieść 8-calową płytę na powierzchni roboczej.
14
Umieść 1 arkusz filo na płycie, płytkę centrującą pod spodem. Złóż inny arkusz phyllo na pół, pędzel z masłem, a następnie złóż na pół ponownie i umieść w środku phyllo nad płytką. Kopiec 1 filiżanka nadzienia ryb na złożonej filo; wypełnienie kształt do okrągłej średnicy 5 cali. Fold 1 rogu arkusza phyllo nad wypełnieniem. Kontynuuj podnoszenie i składanie krawędzi arkusza phyllo nad wypełnieniem w odstępach 6-calowych, szczotkując każdą fałdę roztopionym masłem i całkowicie pokrywając wypełnienie. Turn b ' Tilla na pergamin wyłożone blachy do pieczenia, szew stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Posmaruj wszystko masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
16
Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, tworząc razem 6 B ' tillas. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.