Rybne Tacos z wędzoną Slaw

Rybne Tacos z wędzoną Slaw
Rybne Tacos z wędzoną Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,59 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Mieszanka kapusty, przepis paluszki rybne big daddy, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sok z limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodkie i dymne pieczone Tacos Tofu z kokosową Slawą cytrusową, Rybne Tacos Z Kolendrą Slaw, oraz Pikantne Tacos Rybne Ze Slaw dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej niereaktywnej misce dodaj jogurt, sos adobo, skórkę z limonki, sok, kolendrę i dobrze dopraw solą i pieprzem. Wrzuć kapustę i cebulę i dobrze wymieszaj, aby połączyć. Ponownie posmakuj przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOS AdoboSOS Adobo
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
PrzyprawyPrzyprawy
KolendraKolendra
KapustaKapusta
CebulaCebula
JogurtJogurt
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby skomponować taco, połóż kilka kawałków ryby na środku każdej tortilli. Ułóż sałatkę coleslaw na wierzchu ryby i złóż brzegi tortilli do wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RybyRyby
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia z folią i spryskaj olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
W płytkim talerzu lub naczyniu do ciasta wymieszaj mąkę, proszek czosnkowy, paprykę i 1 łyżeczkę przyprawy do owoców morza, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodaj ubite białka do innego talerza lub naczynia do ciasta, a następnie dodaj panko do innego talerza lub naczynia do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
6
Rybę, mąkę, białka i panko lekko posyp solą i pieprzem oraz przyprawą do owoców morza. Zacznij od wzięcia 1 kawałka ryby na raz i pogłębiania najpierw w mące, następnie w białkach jaj, następnie panko, a następnie ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ryby. Spryskaj wierzchołki paluszków rybnych olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i gotuj rybę przez 8 minut, obracając raz i kontynuuj gotowanie przez kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij paluszki rybne i ostudź przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Montinore Red Cap Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Montinore Red Cap Pinot Noir
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn