Ryba Z Oliwkami, Orzeszkami Pinii, Bazylią I Winem
Ryby z oliwkami, orzeszkami pinii, bazylią i winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szpinak z oliwkami, rodzynkami i orzeszkami piniowymi, Letnia sałatka z ośmiornicy z oliwkami i orzeszkami piniowymi, oraz Grillowane kalmary z grejpfrutem, oliwkami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Polać filety rybne. Top z połową czosnku i połową bazylii, a następnie rozprowadzić oliwki wokół filetów. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta przez cały po przekłuciu nożem, 10 do 15 minut. Czas zależy od grubości filetów. Za pomocą szpachelki szczelinowej przenieść filety do rozgrzanych poszczególnych płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Wlać soki z patelni, oliwki i zarezerwowane orzeszki piniowe do małej smażonej patelni i ustawić na średnim ogniu. Zawirować w pozostałych 1 Tbs. oliwa z oliwek i pozostały czosnek i bazylia. Gdy ciepłe i pachnące, łyżką nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.