Ryba Z Oliwkami, Orzeszkami Pinii, Bazylią I Winem
Ryby z oliwkami, orzeszkami pinii, bazylią i winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szpinak z oliwkami, rodzynkami i orzeszkami piniowymi, Letnia sałatka z ośmiornicy z oliwkami i orzeszkami piniowymi, oraz Grillowane kalmary z grejpfrutem, oliwkami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż orzeszki piniowe na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż nabierają koloru i pachną, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 204°. doprawić filety rybne solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Umieścić w naczyniu do pieczenia, w którym mieszczą się w jednej warstwie. W małej misce, wymieszać razem 3 Tbs. oliwy z oliwek i wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Polać filety rybne. Top z połową czosnku i połową bazylii, a następnie rozprowadzić oliwki wokół filetów. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta przez cały po przekłuciu nożem, 10 do 15 minut. Czas zależy od grubości filetów. Za pomocą szpachelki szczelinowej przenieść filety do rozgrzanych poszczególnych płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Wlać soki z patelni, oliwki i zarezerwowane orzeszki piniowe do małej smażonej patelni i ustawić na średnim ogniu. Zawirować w pozostałych 1 Tbs. oliwa z oliwek i pozostały czosnek i bazylia. Gdy ciepłe i pachnące, łyżką nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.