Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka

Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka
Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy sałatka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.13 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 186 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, bazylia, curry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka, Sałatka pomidorowo-ogórkowa z kremowym sosem ziołowym, oraz Sałatka Ziołowa Z Ogórkiem Pomidorowym Z Balsamicznym Winegretem.

Instrukcje

1
Przecier ogórek, pomidor, curry i sól w blenderze, aż będzie gładka, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
OgórekOgórek
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłóż sito o drobnych oczkach z zwilżonym ręcznikiem papierowym i ustaw na dużej szklanej miarze, a następnie przenieś mieszaninę ogórka na sito i odstaw do osuszenia, aż płyn odmierzy 2/3 szklanki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
3
Jeśli ciecz mierzy mniej niż 2/3 szklanki, delikatnie wycisnąć ręcznik papierowy przez sito, aż ciecz wyniesie 2/3 szklanki. Wyrzucić ciała stałe i przenieść ciecz do 2-do 3-ćwiartkowego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
4
Gotować ogórek pomidor wody, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
WodaWoda
1
Skórkę, w tym całą białą skórkę, wyciąć z cytryny ostrym nożem do parkowania. Pracując nad miską, odcinamy segmenty wolne od membran, pozwalając segmentom wpaść do miski, a następnie kroimy segmenty, rezerwując sok w filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Delikatnie wrzucić segmenty cytryny i zarezerwowany sok z pozostałymi składnikami sałatki w dużej misce. Wymieszać w schłodzonej ogórkowej wodzie pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
SokSok
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ryby opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Filety posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piecz filety w 1 warstwie na lekko naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia, aż tylko gotowane przez, 4 do 8 minut, w zależności od grubości filetów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać sałatkę ziołową z pomidorów na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn