Ryba w sosie z czerwonej papryki
Ryba w sosie z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, paprykę, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Umieść rybę i paprykę w wyłożonej folią patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Pędzel z połową opatrunku. Broil 10 min. lub do momentu, gdy płatki rybne z widelcem i papryką będą chrupiące-delikatne, odwracając się po 5 minutach. i szczotkowanie od czasu do czasu pozostałym opatrunkiem. Przykryj rybę, aby się ogrzała.
Paprykę pokroić na kawałki; umieścić w pojemniku blendera.
Dodać bulion z kurczaka i cebulę; przykryć. Zmiksować do puree; wlać do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać serek topiony; mieszać aż do dobrze wymieszanego.
Podawać ryby polane sosem z czerwonej papryki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.