Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryb karaibskich z Salsan Mango. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 268 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz paprykę, pieprz, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Ameryki Środkowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Karaiby Polędwiczki Z Salsą Mango, Montego Bay Grillowana ryba z salsą karaibską, oraz Wędzone Tacos rybne z salsą karaibską.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.