Rutabaga Mash
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mash Rutabaga może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Idź do sklepu i kup rutabagas-ćwiartki, ciepłą śmietanę, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Jedzenie Karmy Dla Królików: Marchew Rutabaga Mash, Placek Z Rutabagą, oraz Placek Z Rutabagą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, przykryć rutabagas i ziemniaki z 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać dużą szczyptę soli i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 50 protokół.
Odcedzić brukiew i ziemniaki i zwrócić je do garnka.
Potrząśnij garnkiem na dużym ogniu przez około 2 minuty, aby wysuszyć rutabagas i ziemniaki. Rozgnieść maserem ziemniaczanym, następnie rozgnieść w mleku, śmietanie i maśle, aż powstanie Gruboziarnisty puree. Przecier doprawiamy solą i pieprzem i podajemy na gorąco.
Make Ahead: przepis można przygotować do 4 godzin wcześniej.