Rustykalna Tarta Pomidorowa
Ten przepis służy 49 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, pomidory śliwkowe, sery colby & Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rustykalna Tarta Pomidorowo-Bazyliowa, Rustykalna tarta z pomidorami i ricottą, oraz Rustykalna tarta z pomidorami i cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto crust na blasze do pieczenia. Ułóż plasterki pomidora w okrągły wzór na skorupie, nakładające się plasterki w razie potrzeby pozostawić 1-1 / 2-cala granicy wokół krawędzi.
Połączyć ser i majonez; rozłożyć na pomidorach. Wchodzisz krawędzi skórki na pomidory.
Piec 20 do 24 min. albo aż ser się roztopi i skórka będzie złotobrązowa. W międzyczasie, gotować boczek, aż chrupiące.
Fajna tarta 10 min. Pokruszony bekon. Top tarta z rukolą i boczkiem.