Rustykalna Tarta Gruszkowo-Żurawinowa
Rustykalna tarta gruszkowo-żurawinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 196 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bosc, żurawinę, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rustykalna Tarta Gruszkowa, Rustykalna Tarta Gruszkowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia heavy rimmedbaking arkusz z pergaminem. Meltbutter w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać gruszki. Sauté aż almosttender, o 8 protokół.
Posypać 1 łyżką cukru; wrzucić 1 minutę.
Dodaj jagody, koncentrat soku i galaretkę. Sauté aż gruszki są miękkie i soki sąthick, 2 do 3 minut dłużej. Zeskrobać pearmixture na duży talerz i umieścić w zamrażarce 5 minut, aby szybko ostygnąć.
Rozwiń ciasto na przygotowanym arkuszu.
Wytnij 1 pasek o szerokości 1/2 cala z 1 krótkiego końca, tworząc 9-calowy kwadrat. Pociągnij taśmę ciasta totwice jego długość i przeciąć poprzecznie na pół.
Zeskrobać mieszaninę gruszek na środek kwadratu.
Rozprowadzić mieszaninę do pokrycia, pozostawiając 1 1/2 cala gładkiej granicy. Fold up borderover krawędzi wypełnienia.
Umieść 2 paski ciasta po przekątnej nad nadzieniem, rozstaw pasków od 2 do 3 cali; naciśnij końce, aby obramować.
Posypać granicy i paski Z1 łyżka cukru.
Piec tarta, aż ciasto będzie złote i gotowane przez, 22 do 23 protokół. Fajne tolukewarm na blasze do pieczenia.