Rustykalna Tarta Gruszkowo-Żurawinowa

Rustykalna Tarta Gruszkowo-Żurawinowa
Rustykalna tarta gruszkowo-żurawinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 196 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bosc, żurawinę, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rustykalna Tarta Gruszkowa, Rustykalna Tarta Gruszkowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia heavy rimmedbaking arkusz z pergaminem. Meltbutter w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać gruszki. Sauté aż almosttender, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
3
Posypać 1 łyżką cukru; wrzucić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Dodaj jagody, koncentrat soku i galaretkę. Sauté aż gruszki są miękkie i soki sąthick, 2 do 3 minut dłużej. Zeskrobać pearmixture na duży talerz i umieścić w zamrażarce 5 minut, aby szybko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
SokSok
GruszkaGruszka
5
Rozwiń ciasto na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Wytnij 1 pasek o szerokości 1/2 cala z 1 krótkiego końca, tworząc 9-calowy kwadrat. Pociągnij taśmę ciasta totwice jego długość i przeciąć poprzecznie na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Zeskrobać mieszaninę gruszek na środek kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
8
Rozprowadzić mieszaninę do pokrycia, pozostawiając 1 1/2 cala gładkiej granicy. Fold up borderover krawędzi wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieść 2 paski ciasta po przekątnej nad nadzieniem, rozstaw pasków od 2 do 3 cali; naciśnij końce, aby obramować.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Posypać granicy i paski Z1 łyżka cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
11
Piec tarta, aż ciasto będzie złote i gotowane przez, 22 do 23 protokół. Fajne tolukewarm na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn