Bułki Piwne
Bułki piwne wymagają z grubsza 5 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, zmielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 21%. Spróbuj Piwo Chleb Pecan Bułki, Bułeczki z cheddarem i piwem, oraz Piwo pszeniczne i bułki ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozwól 10 do 12 uncji piwa, aby osiągnąć temperaturę pokojową i przejść na płasko. To zajmie około 3 do 4 godzin.
Połącz spłaszczone piwo, masło, cynamon, sól i miód na patelni Maszyny do chleba.
Dodaj mąkę i drożdże, uważając, że drożdże nie dotykają cieczy. Wybierz ustawienie ciasta i zacznij.
Po wyrośnięciu ciasta wyjąć ciasto z patelni. Uformować w długi Bochenek; pokroić i uformować rolki.
Umieścić na mące do pieczenia blachy, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia na około 45 minut.
Wierzch wałków posmarować roztopionym masłem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub do złotego koloru.