Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj rustykalnej pizzy ziemniaczanej z rozmarynem. Ten przepis służy 24. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, sera gruyère i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pizza Ziemniaczano-Rozmarynowa, New potato & rosemary pizza, oraz Czerwone ziemniaki i rozmaryn Pizza.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dobrze spuścić.
4
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek. Smażyć 30 sekund; usunąć z ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Płaszcz ręce sprayem do gotowania. Naciśnij ciasto do pizzy na 15-x 10-calową galaretkę pokrytą sprayem do gotowania. Ciasto zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w temperaturze 475 przez 4 minuty lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Rozłóż smażony czosnek równomiernie na skórce; top z 3/4 szklanki sera. Ułóż plastry ziemniaków nad serem, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Czosnek
Ziemniak
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Ser
Pieprz
Sól
9
Piec w 475 przez 8 minut lub aż ser się roztopi i skórka będzie złota.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.